Consultaţii

 

astrology-993127_640

SERVICII ASTROLOGICE PERSONALIZATE

Horoscop natal: 150 lei

Descoperă potenţialul special cu care ai venit pe această lume, misiunea pe care ţi-ai asumat-o, calităţile care te poartă spre împlinire şi defectele care te împing spre evoluţie! Această analiză cuprinde descrierea predispoziţiilor tale pe sectoare de viaţă bine determinate evidenţiind și tiparele care te pot ţine prizonier şi soluţiile pentru a le depăşi.

Horoscop natal copil: 110 lei

Studiu de compatibilitate (sinastrie): 180 lei

Relaţiile cu ceilalţi reprezintă de multe ori o provocare continuă şi aduc lecţii de viaţă importante pe care însă, de multe ori, ne este dificil să le recunoaştem şi să le integrăm. Pornind de la hărţile natale ale celor implicaţi, studiul de sinastrie identifică punctele de echilibru ale unei relaţii şi punctele care o pot dezechilibra, dar şi modalităţile cele mai simple de optimizare a acesteia.

Horoscop karmic: 170 lei

Dacă te numeri printre cei care cred în reîncarnare, acest studiu îţi dezvăluie misiunea pe care ţi-ai asumat-o sub îndrumarea ghizilor tăi spirituali, calităţile cu care vii din trecut, dar şi tiparele mai puţin funcţionale pe care tinzi să le reiei încurcându-ţi singur căile, lecţiile pe care nu ai reuşit să ţi le însuşeşti în trecut şi care se reactivează în existenţa actuală.

Studiu previzional (revolutia solara pentru un an de zile): 170 lei

Previziuni astrologice pentru persoane fizice:
Pentru o saptamană: 50 lei
Pentru o lună: 100 lei

Pentru consultatiile de Tarot, preturile sunt cuprinse intre 50 lei (pentru intrebari la care se raspunde cu „Da” sau „Nu”) si 200 de lei in functie de complexitatea consultatiei, a numarului de intrebari pe care le aveti, a numarului de etalari pe care le doriti, etc.

Persoanele care comanda mai multe produse beneficiaza de substantiale reduceri de pret.

 Pentru a comanda oricare dintre serviciile oferite mai sus, trimite-mi un mesaj la astrologie@despretine.ro. 

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că eşti în căutare de răspunsuri. Poate  că încă nu ştii bine care sunt întrebările, ştii doar că sunt multe şi te simţi rătăcit, confuz sau copleşit. Dar, aşa cum spune J.R.R. Tolkien, „“Nu toţi cei care rătăcesc sunt pierduţi”. Împreună putem face primul pas să desluşim necunoscutele, întrebările. Apoi, tot împreună, vom afla şi răspunsurile.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că eşti în căutarea unei noi perspective asupra vieţii tale, înseamnă că vrei să te înţelegi, să te descoperi, să ştii încotro o ia viaţa ta şi de ce pare că nu mai eşti la cârmă.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că a venit vremea să te priveşti în oglindă pentru a redescoperi că eşti întreg/întreagă, frumos/frumoasă, ascuns(ă) doar de perdeaua problemelor şi îngrijorărilor zilnice.

Numele meu este Ada Cocoş, sunt astrolog autorizat (http://www.scoaladeastrologie.ro/cursuri-astrologie-calificare-absolventi.php ) şi te invit într-o călătorie înstelată despre tine.